ГОСТОВАЊЕ КАМЕРНОГ ХОРА У СЛОВАЧКОЈ

Гостовање Камерног хора у Словачкој (27. септембар – 1. октобар 2018).

Чланови ансамбла доносе лијепа искуства пјевања на цјеловечерњем концерту, фестивалском наступу, на богослужењу у Словачкој. Гостопримство домаћина, топла интеракција с публиком, смјештај у омладинском центру – одмаралишту у шуми (већим дијелом боравка резервисаним само за наш ансамб), са различитим спортским теренима учинио је овај боравак угодним и занимљивим.
Камерни хор је одржао цјеловечерњи концерт у монументалном здању римокатоличке катедрале св. Елизабете (најисточнији примјерак катедрале изграђене у готском стилу) у граду Кошице 28. 9. 2018.
Наш асамбл је својим наступом затворио Петнаести међународни фестивал духовне музике (нетакмичарског карактера)  „Boh je laska“ (Бог је љубав) у граду Вранов над Топлоу (гдје је био и смјештен), у гркокатоличкој цркви Рођења Пресвете Богородице 29. 9. 2018. Оба наступа су прошла запажено, уз остварену интеракцију са публиком и више бисева. Хор је пјевао неколико православних пјесама на литургији у гркокатоличкој цркви св. Пророка Илије у мјесту Сечовска Полианка 30. 9. 2018, и на миси у римокатоличкој катедрали св. Елизабете у Кошицама 28. 9. 2018.

Диплома о наступу на фестивалу „Boh je laska“, Vranov nad Toplou, Словачка 2018.
Концерт Камерног хора у римокатоличкој катедрали св. Елизабете у Кошицама, 28. 9. 2018.
Наступ Камерног хора на фестивалу „Boh je laska“, затварање фестивала, гркокатоличка црква Рођења Пресвете Богородице
Пред концерт у Кошицама.
Смјештај. Гркокатолички омладински центар, Vranov nad Toplou, Словачка.
Централни трг, Vranov nad Toplou, након пјевања у гркокатоличкој цркви св. Пророка Илије у мјесту Сечовска Полианка, 30