ОБАВЈЕШТЕЊЕ за све бивше чланове КАМЕРНОГ ХОРА, поводом обиљежавања јубилеја – двадесет година дјеловања и рада Камерног хора

ОБАВЈЕШТЕЊЕ

сриједа, 19. мај

за све бивше чланове КАМЕРНОГ ХОРА Музичке академије у Источном Сарајеву, поводом обиљежавања јубилеја – двадесет година дјеловања и рада Камерног хора

Поштоване и драге колеге,

Прво, најважније обавјештење (!) – дошло је до промјене мјеста одржавања Јубиларног концерта – снимања. Умјесто у концертној сали Дома Оружаних снага БиХ у Сарајеву, концерт ће се одржати у САБОРНОЈ ЦРКВИ, која се налази прекопута, 20 метара од Дома Оружаних снага БиХ (у петак, 21. маја).

Сви бивши чланови хора треба да су најкасније у 16,15 часова у Саборној цркви, због тонске и телевизијске пробе. Наравно, можете и раније, јер ће тонска проба садашњег састава бити у току, а претходно и остале обавезе припрема за овај догађај. Концерт – снимање почиње у 19 часова.

Сви ћете добири акредитације  као учесници догађаја, на улазу у Саборну цркву. Многи питате за облачење. Само се адекватно обуците (концертни dress code). Неће бити никаквог уједначавања са хорском гардеробом садашњег састава хора.

Данас је проба хора у 17 часова на Академији, а сутра (четвртак) у 14 часова у цркви на Вељинама (код аутобуске станице). На тим пробама могу присуствовати сви некадашњи чланови хора, јер ће се радити и Мокрањчева Херувимска пјесма (на крају проба). Копиране партитуре ће вас чекати на тим пробама, а заједно са фасциклом ће бити спремне за петак, за све вас.

Остали садржаји прославе јубилеја обавиће се према утврђеном плану. У суботу (22. мај) ће промоције почети у 19 часова, а у недељу (23. мај) литургија у 9 часова. Сходно вашим професионалним и животним обавезама, можете присуствовати и само на неком од ових догађаја. Наравно, волио бих да будемо на окупу све ове дане!

Мјеста за резервацију у мотелу „Топаловић“ још има.

Радујући се скором виђењу, срдачно вас поздрављам!

Раде Радовић