GOSTOVANјE KAMERNOG HORA U SLOVAČKOJ

Gostovanje Kamernog hora u Slovačkoj (27. septembar – 1. oktobar 2018).

Članovi ansambla donose lijepa iskustva pjevanja na cjelovečernjem koncertu, festivalskom nastupu, na bogosluženju u Slovačkoj. Gostoprimstvo domaćina, topla interakcija s publikom, smještaj u omladinskom centru – odmaralištu u šumi (većim dijelom boravka rezervisanim samo za naš ansamb), sa različitim sportskim terenima učinio je ovaj boravak ugodnim i zanimlјivim.
Kamerni hor je održao cjelovečernji koncert u monumentalnom zdanju rimokatoličke katedrale sv. Elizabete (najistočniji primjerak katedrale izgrađene u gotskom stilu) u gradu Košice 28. 9. 2018.
Naš asambl je svojim nastupom zatvorio Petnaesti međunarodni festival duhovne muzike (netakmičarskog karaktera) „Boh je laska“ (Bog je lјubav) u gradu Vranov nad Toplou (gdje je bio i smješten), u grkokatoličkoj crkvi Rođenja Presvete Bogorodice 29. 9. 2018. Oba nastupa su prošla zapaženo, uz ostvarenu interakciju sa publikom i više biseva. Hor je pjevao nekoliko pravoslavnih pjesama na liturgiji u grkokatoličkoj crkvi sv. Proroka Ilije u mjestu Sečovska Polianka 30. 9. 2018, i na misi u rimokatoličkoj katedrali sv. Elizabete u Košicama 28. 9. 2018.

Diploma o nastupu na festivalu „Boh je laska“, Vranov nad Toplou, Slovačka 2018.
Koncert Kamernog hora u rimokatoličkoj katedrali sv. Elizabete u Košicama, 28. 9. 2018.
Nastup Kamernog hora na festivalu „Boh je laska“, zatvaranje festivala, grkokatolička crkva Rođenja Presvete Bogorodice
Pred koncert u Košicama.
Smještaj. Grkokatolički omladinski centar, Vranov nad Toplou, Slovačka.
Centralni trg, Vranov nad Toplou, nakon pjevanja u grkokatoličkoj crkvi sv. Proroka Ilije u mjestu Sečovska Polianka, 30