Студент IV године Смјера за хармонику Стефан Ћеха наступио у Берлину као представник БиХ

Стефан Ћеха, студент IV године Смјера за хармонику у класи проф. мр Дражана Косорића, наступио је у Берлину, на туристичко-привредној манифестацији „Дунавски салон 2018.“.
Представништво Савезне њемачке покрајине Baden-Württemberg у Берлину већ шест година за редом организује туристичко-привредну манифестацију „Дунавски салон, за вријеме одржавања највећег свјетског туристичког сајма ИТБ у Берлину. На једнодневној манифестацији учествују земље подунавског слива: Њемачка, Аустрија, Мађарска, Румунија, Украјина, Словачка, Словенија, Хрватска, Србија, Црна Гора и Босна и Херецеговина.
Уз представништво Baden- Württemberga, sваке године једна земља је партнер у организацији ове манифестације. Ове године земља партнер је била Босна и Херцеговина.
Манифестација је одржана у раскошним просторијама Привредног представништва њемачке покрајине Баден- Wüрттемберг и окупила је преко 800 учесника и посјетилаца, међу којима су били високи државници земаља Дунавског слива, представници политичког и културног живота, бројни представници медија.
Циљ манифестације је представљање земаља Дунавског региона, њихових туристичких знаменитости и потенцијала, те залагање за јачање сарадње у области привреде, туризма, образовања и културе.
Стефан Ћеха је извео композицију Sensibile , бањалучког композитора Далибора Ђукића.