ЈЕДНОКРАТНЕ НОВЧАНЕ СТИПЕНДИЈЕ ЗА БУДУЋЕ СТУДЕНТЕ МУЗИЧКО-ПЕДАГОШКО-ТЕОРИЈСКОГ СТУДИЈСКОГ ПРОГРАМА ПОДРШКА НАЧЕЛНИКА ОПШТИНЕ ИСТОЧНО НОВО САРАЈЕВО МУЗИЧКОЈ АКАДЕМИЈИ

У деканату Музичке академије је одржан радни састанак начелника општине Источно Ново Сарајево Љубише Ћосића са В.Д. деканом академије мр Мајом Жужа. Састанку су присуствовали и проректор за  студентска питања, културу, умјетност и спорт проф. мр Сандра Ивановић и продекан за умјетнички и научно-истраживачки рад Музичке академије проф. мр Биљана Штака.

Разговор је вођен на тему активности везаних за предстојећу реконструкцију и усељење у нову зграду Ректората и Музичке академије Универзитета у Источном Сарајеву. На приједлог руководства Академије да се додатно подстакне развој Музичко-педагошко-теоријског студијског програма, са смјеровима Општа музичка педагогија и Црквена музика и појање, начелник Ћосић је изразио спремност Општине да и финансијски подржи будуће студенте овог студијског програма у виду једнократне новчане помоћи за студенете  уписане у 2020/21. академској години.

Изражено је обострано задовољство добром сарадњом, а В.Д. декана Маја Жужа је захвалила начелнику Ћосићу на посјети и досадашњој помоћи Оштине развоју Музичке академије.