Распоред часова

ВОКАЛНО-ИНСТРУМЕНТАЛНИ СТУДИЈСКИ ПРОГРАМ (ВИСП) 2018/19

РАСПОРЕД ОРЖАВАЊА НАСТАВЕ   2018/19. академска година ВОКАЛНО-ИНСТРУМЕНТАЛНИ СТУДИЈСКИ ПРОГРАМ (ВИСП) СМЈЕРОВИ: СОЛО ПЈЕВАЊЕ, КЛАВИР, ХАРМОНИКА, ВИОЛИНА/ВИОЛА, ФЛАУТА, ГИТАРА ВИСП 1. ГОДИНА ВИСП 2. ГОДИНА ВИСП 3. ГОДИНА ВИСП 4. ГОДИНА  

Прочитајте више »